Mi az amit vállalkozásodnak ad a TerraON

Piackutatás, versenytárs elemzés

A legmodernebb online marketing módszerekkel elemezzük piacod hirdetési szokásait, jelenségeit. Meghatározzuk versenytársaid keresleti és kínálati helyzetét. Megvizsgáljuk és használható hasznos információkkal látunk el az adott piacon jelenlévő trendekről. A kinyert adatokat elemezzük, rendszerbe foglaljuk és segítségével információkat adunk a piacra jellemző jelenségekről, online trendekről. A kinyert adatok alapján közösen marketing stratégiát dolgozunk ki.

Mit nézünk a piackutatás, versenytárs elemzés során:

 • Meghatározzuk a piacra jellemző kulcsszavakat
 • Mely versenytársak hirdetnek
 • Mekkora a piac
 • Van-e szezonalitás a piacon
 • Elemezzük a versenytársak weboldalait, landig-pageit
 • Meghatározzuk konkurenseid online jelenlétének mértékét
 • Kijelöljük a leghatékonyabb hirdetési kulcsszavakat
 • Megadjuk, hogy a releváns kulcsszavak közül melyikre érdemes hirdetni
 • Mekkorák a várható hirdetési költségek

A elemzés eredményeként feltárjuk előtted azokat a réseket a versenytársak online marketingjében, melyeken keresztül hatékonyan tudod marketinged alkalmazni.

Online marketing stratégia

Az eredményes és költséghatékony online marketing tevékenység elképzelhetetlen stratégia nélkül.

Segítünk megalkotni online marketing stratégiádat amely, arra szolgál, hogy elérendő céljaidhoz meghatározzuk a legjobban illeszkedő digitális eszközöket és módszertant. Az online marketing stratégiai eszköztárát képezik a közösségi média tevékenység elemei is.

Az online marketing stratégia a hagyományos marketing stratégiához hasonlóan piacelemzésre, célcsoport meghatározásra, SWOT elemzésre és pozicionálásra épül. A marketingmixben azonban kiemelt szerepet kap a célcsoport további szegmentálása, a szegmentumok vásárlói motivációinak, kommunikációs jellemzőinek feltárása, leendő ügyfeleid (buyer persona) megalkotása.

Inbound marketing

Az inbound marketing célja, hogy mindenféle online csatornán terjesztett tartalom segítségével látogatókat és érdeklődőket generáljon weblapodra, webáruházadba. A különböző tartalommarketing technikák olyan profi módon befolyásolják vásárlói döntéseinket, hogy sokszor észre sem vesszük. Információd változatos formákban juttatható el leendő vásárlóidhoz: blog, hírek, videók, jelentések, e-könyvek, infógrafikák, esettanulmányok, használati utasítások, cikkek, fotók, applikációk. Online marketing stratégiád alapján, segítünk ezek kivitelezésében.

Az interneten elérhető ingyenes tartalmak nem minden esetben használhatók a te vállalkozásod személyes mondandójának átadásában, a megkülönböztetésben. Ezért szinte minden esetben ajánlunk helyettük saját képek, videók elkészítését.

Marketing szövegírás

Vállaljuk mindennemű szöveg megírását a közösségi média posztoktól kezdődően a weboldal szövegéig. A tartalmak elkészítésekor mindig szem előtt tartjuk a két legfontosabb kritériumot:

 • a szövegnek olvasmányosnak, érdekesnek és relevánsnak kell lennie, hogy lekösse az olvasót
 • a szöveg a megfelelő kulcsszavakat tartalmazza, hogy a Google keresőjében jobb helyezést érjen el

Megfelelő szöveg elhelyezése az oldalon több szempontból is fontos, egyfelől szolgáltatásunkat/termékünket el akarjuk adni ügyfeleinknek, ennek elsődleges eszköze a jó szöveg.

Másfelől az ügyfelek már élményt szeretnének kapni tőlünk és nem száraz tényeket, ennek eszköze lehet egy rendszeresen megjelenő blog, mely két szempontból is hatásos eszköz. Egyfelől ügyfeleink szakértőként fognak ránk tekinteni, mivel ezáltal tudjuk bemutatni hozzáértésünket az adott témához és adunk hasznos tartalmat számukra. Ki ne szeretne szakértőtől vásárolni? Másfelől a Google az oldalak rangsorolásánál az oldalon eltöltött időt is értékeli, valamint egy remekre szabott blog tartalmát gyakrabban osztják meg az olvasók és így növelve az oldalra mutató értékes linkek számát.

Közösségi média marketing

A Facebook ma már a legnépszerűbb online marketingfelület, amiben számtalan lehetőség rejlik, ezeket azonban tudni kell kihasználni. Ezért vagyunk mi! A márkádhoz illő kreatív tartalmak gyártásával, hirdetések kezelésével és havi jelentések készítésével járulunk hozzá vállalkozásod sikeréhez, sőt, ha szeretnéd, követőiddel is tartjuk a kapcsolatot!

Az alábbi feladatokat látjuk el közösségi média marketing során:

 • Közösségi média stratégia tervezése.
 • Auditálás és tanácsadás.
 • Instagram oldal menedzselése.
 • Facebook oldal arculattervezése.
 • Facebook oldal menedzselése.
 • Facebook-os célközönségek kialakítása.
 • Facebook hirdetések menedzselése.
 • Havi jelentés készítése javaslatokkal.

Mit? Mikor? Kiknek? Mikor gyakorisággal? Munkánk során figyelembe vesszük a márkád jellegét és célját, és ennek megfelelően alakítjuk ki Facebook stratégiád. A posztolás az előre elkészített tervek alapján történik, így nem érhet meglepetés. Persze előfordulhat, hogy egy szuper akció utólag jut eszedbe, ilyenkor is szólj bátran, mi rugalmasak vagyunk!

Egy Facebook oldal kezelése rendszeres posztolással és hirdetések futtatásával bizony sok időt vesz igénybe, amire egy vállalkozás vezetése mellett nem mindig jut kapacitás. Csapatunk átvállalja ezt a terhet, posztolunk, hirdetéseket kezelünk és akár a fogyasztókkal való kapcsolattartásban is a segítségedre lehetünk. Facebook oldalad teljes körű menedzselésében számíthatsz ránk!