Online marketing

Kreatív és hatékony online marketing megoldásainkkal Te is elérheted a célod!

Online marketing része a webáruház/weboldal menedzsment

Webáruház/weboldal menedzsment – Folyamatosan jelen vagyunk.

Webáruházadnak is kell a folyamatos fejlődés, a karbantartás a frissítés.

Mi ebben is segítünk!

Átvállaljuk a weboldalad folyamatos és teljeskörű menedzselését. Tudjuk, hogy nem minden cég tudja a webes rendszereinek és weboldalának a karbantartását önerőből ellátni, hiszen a felmerülő feladatok néha munkaerőproblémát és akár költségtöbbletet is jelenhetnek.

Éppen ezekre az esetekre alakítottuk ki webmenedzsment szolgáltatásunkat, amely üzemeltetési és tartalommenedzsmentre is kiterjed, egyénre szabva, hisz minden ügyfelünk más és más.
Online marketing stratégia felállítása

Elemzünk, felállítjuk a stratégiát és győzünk, mert stratégia nélkül nem lehet sikeres az online marketing!

Segítünk megalkotni online marketing stratégiádat, amely, arra szolgál, hogy elérendő céljaidhoz meghatározzuk a legjobban illeszkedő digitális eszközöket és módszertant. Az online marketing stratégiai eszköztárát képezik a közösségi média terv is.

Az auditálás során kielemezzük céged teljes online jelenlétét a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján: kezdve a felhasznált eszközöktől azok hatékonyságának elemzéséig. A munka során feltárjuk azokat a pozitívumokat, amelyeket érdemes megtartani és azokat a negatívumokat, hiányosságokat is, amelyre nagyobb hangsúlyt érdemes fordítani.

Az audit során feltártak alapján egy teljes körű online marketing stratégiát készítünk Neked. Az online marketing stratégia a hagyományos marketing stratégiához hasonlóan piacelemzésre, célcsoport meghatározásra, SWOT elemzésre és pozicionálásra épül. Ebben részletesen elemezzük, hogy milyen eszközöket érdemes használnod a hatékony online megjelenés érdekében.
Online marketing módszerekkel felmérjük versenytársaidat, piackutatást végzünk

Piackutatás, versenytárs elemzés

A legmodernebb online marketing módszerekkel elemezzük piacod hirdetési szokásait, jelenségeit. Meghatározzuk versenytársaid keresleti és kínálati helyzetét. Megvizsgáljuk és használható hasznos információkkal látunk el az adott piacon jelenlévő trendekről. A kinyert adatokat elemezzük, rendszerbe foglaljuk és segítségével információkat adunk a piacra jellemző jelenségekről, online trendekről. A kinyert adatok alapján közösen marketing stratégiát dolgozunk ki.

Mit nézünk a piackutatás, versenytárs elemzés során:

• Meghatározzuk a piacra jellemző kulcsszavakat
• Mely versenytársak hirdetnek
• Mekkora a piac
• Van-e szezonalitás a piacon
• Elemezzük a versenytársak weboldalait, landig-pageit
• Meghatározzuk konkurenseid online jelenlétének mértékét
• Kijelöljük a leghatékonyabb hirdetési kulcsszavakat
• Megadjuk, hogy a releváns kulcsszavak közül melyikre érdemes hirdetni
• Mekkorák a várható hirdetési költségek

A elemzés eredményeként feltárjuk elötted azokat a réseket a versenytársak online marketingjében, melyeken keresztül hatékonyan tudod marketinged alkalmazni.
Online marketing alkalmazása előtt fontos a webaudit elvégzése

Webaudit

Mindenki hirdet, és minden platformon igyekszik minél nagyobb jelenlétre szert tenni, de sokan megfeledkeznek arról, hiába költenek hatalmas összegeket, hogy a látogatókat weboldalukra vagy webáruházukba tereljék, közben maga az oldal rosszul teljesít. Valószínűleg nem olyan szemmel nézel honlapodra, mint ahogy egy szakértő tenné ezt. Így nem veszed észre azokat a létfontosságú problémákat, amik miatt a látogatók csak megnézik az oldalt és távoznak.

Tisztában kell lenned azzal, hogy az oldalra érkező látogatóból miért nem lesz vásárló, miért nem kér ajánlatot. Ezeknek a hibáknak a felderítésében segít neked Webaudit tanácsadási szolgáltatásunk, melynek az a célja, hogy egy átfogó képet adjon honlapod állapotáról és rávilágítson azokra a pontokra, melyek a konverziók szempontjából kritikusak és ahol beavatkozást kell végrehajtanod.
Online marketing részét képezi a PPC kampányok készítése is

Mit jelent a PPC marketing? Mi tudjuk a választ!

Tudod, hogy a Te céged hányadik helyen szerepel a Google találati listáján? Az Google Ads segít abban, hogy céged releváns kulcsszavakra az első helyek egyikén jelenhessen meg, így növelve a weboldaladra kattintó látogatók, vásárlók számát, és megsokszorozhatja eladásaidat.

PPC kampány üzemeltetés során folyamatosan figyelemmel kísérjük és kiértékeljük hirdetési kampányaidat és ha kapott adatok alapján szükséges, akkor az elért eredmények további javítására teszünk javaslatot. A PPC kampányok nagy előnye az, hogy egy gyors, célzott útvonal kiépítését teszik lehetővé a kereslet és a kínálat között. Ha már használod a Google Ads rendszerét weboldalad népszerűsítésére, de nem vagy megelégedve a teljesítményével, keress meg minket, mi elemezzük kampányaidat és ez alapján javaslatot teszünk arra, hogy tudnád hatékonyabban üzemeltetni hirdetéseidet és ezáltal több értékes ügyfelet tudj irányítani az oldaladra. Ha viszont még nem használod a Google Ads rendszerét, akkor egy átfogó elemzés alapján megtervezzük Ads kampányodat, kialakítjuk hirdetési csoportjaidat.

A sikeres PPC kampány felépítéséhez profi szaktudásra van szükség, készülünk javaslatokkal, ötletekkel és segítünk a kampányt hatékonyan működtetni.
Online marketing alapja a keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás- Ne akarj lemaradni, kerülj te is a Google első találati oldalára!

Önmagában nem a kattintások száma a lényeg, hanem az, hogy a megfelelő célcsoportot húzzuk be a weboldalra, akik valós érdeklődők.

Fontos viszont megemlíteni, hogy a SEO szempontú változtatások nem rögtön hoznak eredményt, és folyamatos fejlesztések szükségesek a trendeknek megfelelően. A SEO szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy tudjunk segíteni, ha nagyobb számú organikus forgalmat szeretnél a honlapodra irányítani a tervezéstől a kivitelezésig. SEO szövegírás alkalmával a weboldalon lévő szövegeidet írjuk át úgy, hogy az kedvezőbb találatokat hozzon a Google organikus keresései között. Ennek a szövegírásnak az alapja a kulcsszókutatás, amelynek keretében megtaláljuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre ügyfeleid keresnek. SEO elemzés során feltárjuk, azokat a hibákat is az oldalon, amelyek miatt hátrébb sorolja oldalad a Google és azokat a súlyos hibákat is, amelyekért esetlegesen büntetést kaphatsz a keresőben. A végső cél az, hogy oldalad jobb helyezést érjen el a keresőben az organikus keresések közt, így a fizetett PPC hirdetéseid is olcsóbbá válhatnak.
Online marketing része a marketingtartalom kezelés

Marketingtartalom kezelés – és bővítés

Megfelelő szöveg elhelyezése az oldalon több szempontból is fontos, egyfelől szolgáltatásunkat/termékünket el akarjuk adni ügyfeleinknek, másfelől az ügyfelek már élményt szeretnének kapni tőlünk. Célunk az, hogy mindenféle online csatornán terjesztett tartalom segítségével látogatókat és érdeklődőket generáljunk weblapodra, webáruházadba. A különböző tartalommarketing technikák olyan profi módon befolyásolják a vásárlói döntéseket, hogy sokszor észre sem vesszük. Üzeneted változatos formákban juttatható el leendő vásárlóidhoz: blog, hírek, videók, jelentések, e-könyvek, infógrafikák, esettanulmányok, használati utasítások, cikkek, fotók, applikációk. Online marketing stratégiád alapján, mi segítünk ezek kivitelezésében. Az interneten elérhető ingyenes tartalmak, fotók nem minden esetben használhatók a te vállalkozásod személyes mondandójának átadásában, a megkülönböztetésben. Ezért szinte minden esetben ajánlunk helyettük saját képek, videók elkészítését.

A tartalmak elkészítésekor mindig szem előtt tartjuk a két legfontosabb kritériumot:

• A szövegnek olvasmányosnak, érdekesnek és relevánsnak kell lennie, hogy lekösse az olvasót.
• A szöveg a megfelelő kulcsszavakat tartalmazza, hogy a Google keresőjében jobb helyezést érjen el.
Online marketing része a hírlevél készítés

Hírlevél

Az ügyfélkapcsolatokat ápolni kell, erre biztos és gyors megoldás a rendszeres hírlevél küldés. A hírlevél egy célzott saját csatorna, olyan marketingeszköz, amelynek segítségével könnyen és érthetően tájékoztathatod vevőidet a legfontosabb változásokról, új termékekről, szolgáltatásokról vagy akár egy nyereményjátékról. A hírlevél készítés első lépése az adatbázisgyűjtés, fontos viszont, hogy akinek kiküldünk hírlevelet, beleegyezzen a hírlevél kiküldésbe, ez meglévő adatbázisnál az ügyfél felelőssége. Az adatbázist pedig érdemes folyamatosan bővíteni, ebben is tudunk segíteni Neked. Az adatbázis segítségével különböző hírlevél kampányokat tudunk készíteni, melyek az adatbázistól függően adhatnak lehetőséget szegmentációra is. Vállaljuk a hírlevelek designjának elkészítését, akár sablon vagy egyedi kreatívról legyen szó, a kreatív szöveg írását is. Így Neked csak azt kell megadnod, hogy mi a téma, mi a hírlevél célja, és milyen aloldalak jelenjenek meg kattintás esetén.

Kérj ajánlatot még ma!

Mi az, amiért biztosak vagyunk, hogy elégedett leszel a munkánkkal?
A Te sikered a Mi sikerünk!