Webfejlesztés

Elkészítjük vevőszerző weboldaladat!

Webfejlesztés egyik része a weboldal készítés

Cégednek új weboldalra vagy már egy meglévő újragondolására van szüksége? – Webfejlesztés a fő területünk!

Egy jó megjelenésű weboldal megtartja a látogatót, érdeklődésre, vásárlásra ösztönzi. Bízd ránk weboldalad elkészítését, webfejlesztését és biztos lehetsz abban, hogy mindent megteszünk a kitűzött célok elérésének érdekében!

Új weboldaladat stratégiai és marketing szemlélettel tervezzük. Figyelembe vesszük a céljaidat, a terméked vagy szolgáltatásod sajátosságait a weboldal szerkezetének, funkcióinak kialakításakor. Az oldal designjának kialakításakor figyelünk céged arculatára, kérésedre, ennek megfelelően elkészítjük az oldal grafikai terveit. Egy kész honlap mit sem ér, ha nem biztosítjuk azt, hogy az a keresőmotorok és a látogatók számára is megtalálható legyen. Ennek érdekében a webfejlesztéskor minden olyan technikai beállítást elvégzünk, ami ezt a célt szolgálja. És milyenek az általunk készített vagy újragondolt WordPress weboldalak? A WordPress oldal felhasználóbarát és költséghatékony megoldás, amelyet számtalan kiegészítő bővítmény tesz még kecsegtetőbbé. Szívesen maxoljuk ki a WordPress adta lehetőségeket.
Webfejlesztés során webáruházakat is készítünk vagy felújítunk

Webes értékesítés területén még nem indultál el, vagy már van működő webáruházad, de nem az igazi? – Webfejlesztéssel ez is lehetséges!

Új webáruházadat stratégiai és marketing szemlélettel tervezzük. Figyelembe vesszük a céljaidat, a terméked sajátosságait az oldal szerkezetének, funkcióinak kialakításakor.

Segítségedre leszünk új webshop kialakításában vagy már meglévő újragondolásában legyen szó kisszériás termékcsaládról vagy egészen széleskörű termékportfolióról. Az általunk fejlesztett webshopok kiszolgálják minden igényedet, tervedet, célodat.

Legyen szó raktárkészlet kezelésről, egyedi retail rendszerről, vállalatirányítási rendszerről vagy akár már meglévő külső rendszerek illesztéséről, mindezeket megoldjuk. Fejlesztőink munkáját végig a folyamat alatt marketing- és grafikus specialistánk nyomon követik, segítik.
Webfejlesztés kisebb részét képezi a microsite-ok vagy landing page-ek készítése

Microsite oldalfejlesztésben, webfejlesztésben is otthon vagyunk!

A microsite vagy landing page egy konkrét célra létrehozott weboldal, amely célzott információt tud eljuttatni a látogatókhoz. Így a weboldal látogatói nem tudnak elkalandozni, csak azt az utat tudják bejárni, amit Te is szeretnél. A microsite-oknak általában nincsenek aloldalai, hogy minél egyértelműbben vezesse a látogatót a cél felé, ami számos dolog lehet: pl. űrlap kitöltés, nyereményjáték jelentkezés vagy éppen egy hírlevél feliratkozás.

A microsite-okat olyan esetekben ajánljuk, amikor egy adott promóció keretein belül egy terméket vagy szolgáltatást szeretnénk hirdetni, és szükségünk van ehhez egy felületre, amelyet webfejlesztéssel oldunk meg. Az alábbi esetekben lehet szükséged például egy microsite-ra: -nyereményjátékot indítasz és annak kell egy landing page -szeretnél külön marketing kampányt indítani egy termékre vagy szolgáltatásra Előfordulhat, hogy vállalkozásodnak elegendő egy microsite is ahhoz, hogy megfelelően tudj kommunikálni az online térben. Ezáltal céged könnyebben lesz kereshető, hitelességet és bizalmat sugall az érdeklődök felé.
Webfejlesztés jövője a marketingautomatizálás

Marketingautomatizálás – A webfejlesztés jövője?!

Eszedbe jutott, gondolkodtál már el azon, hogy hogyan tudnád automatizálni a vállalkozásodat? A marketingautomatizálás több mint a pl. hírlevél küldés, mi megmutatjuk milyen okos megoldásokat foglalhat magában. Mit is jelent pontosan a marketingautomatizálás? Ha szigorú fogalommeghatározásban gondolkodunk, akkor szoftvermegoldások és webfejlesztések összességét jelenti, amely abban segít, hogy hatékonyabban tudd menedzselni vállalkozásod folyamatait.

Milyen folyamatok automatizálhatók? A legtöbb marketing automatizáló szoftver email marketing szoftverből indult, és mára már több folyamat is automatizálható, mint például, a teljesség igénye nélkül, az ügyfélkezelés akár social felületeken vagy a webshopodban. Vállalkozásodnak azért is lehet szüksége marketingautomatizálásra, hogy ne adminisztrációval és egyéb olyan feladatokkal töltsd az értékes idődet, amit a céged fejlesztésére is felhasználhatnál.

Kérj ajánlatot még ma!

Mi az, amiért biztosak vagyunk, hogy elégedett leszel a munkánkkal?
A Te sikered a Mi sikerünk!